Zařízení & příslušenství
野蔬烤鮭魚
Příprava 10min.
Celkový 50min.
1 人份
Suroviny
-
新鮮鮭魚片 (每片約250克)1 片
-
日式醬油15 克
-
橄欖油10 克
-
洋蔥 切細絲50 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段60 克
-
新鮮玉米筍 切斜片50 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 泡軟瀝乾1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
967.4 mg
Protein
47.1 g
Kalorie
2838.5 kJ /
678.4 kcal
Tuk
45.4 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
15710.4 g
Sacharidy
20.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan