
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 片 新鮮鮭魚片 (每片約250克)
- 15 克 日式醬油
- 10 克 橄欖油
- 50 克 洋蔥 ,切細絲
- 60 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段
- 50 克 新鮮玉米筍 ,切斜片
- ½ 茶匙 義大利綜合香料
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞 ,泡軟瀝乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 678.4 kcal / 2838.5 kJ
- Protein
- 47.1 g
- Tuk
- 45.4 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 15710.4 g
- Sodík
- 967.4 mg