Zařízení & příslušenství
泰式肉丸菜湯
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
紅蔥頭50 克
-
豬絞肉180 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蒜頭15 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
蝦醬¼ 茶匙
-
水1200 克
-
番茄 切塊150 克
-
高麗菜葉150 克
-
魚露2 大匙
-
檸檬汁2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11 g
Kalorie
555 kJ /
133 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
踏進泰國廚房
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan