Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 顆 柳橙
- 30 克 蒜頭
- 2 支 蔥 ,切段,留一些切蔥花
- 15 克 特級初榨橄欖油
- 12 隻 生明蝦 (鳳尾蝦),開背去腸泥
- 12 個 干貝
- 1 大匙 清酒
- 少許 黑胡椒粉
- 1 茶匙 蘋果醋
- ¼ 茶匙 咖哩粉
- 1 大匙 特級初榨橄欖油
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 柳橙 ,洗淨切片
- 1 大匙 鮭魚卵 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 613.2 kJ / 146.7 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 40.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 532.5 mg