Zařízení & příslušenství
鮮蝦干貝佐咖哩柳橙油醋醬
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
柳橙1 顆
-
蒜頭30 克
-
蔥 切段,留一些切蔥花2 支
-
特級初榨橄欖油15 克
-
生明蝦 (鳳尾蝦),開背去腸泥12 隻
-
干貝12 個
-
清酒1 大匙
-
黑胡椒粉少許
-
蘋果醋1 茶匙
-
咖哩粉¼ 茶匙
-
特級初榨橄欖油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
柳橙 洗淨切片1 顆
-
鮭魚卵 (volitelně)1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
532.5 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
613.2 kJ /
146.7 kcal
Tuk
7.9 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
40.6 g
Sacharidy
9.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI簡易料理
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan