Zařízení & příslušenství
薑咖哩炒蝦
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
薑油30 克
-
乾薑粉½ 茶匙
-
咖哩粉½ 茶匙
-
櫛瓜 切塊(約2公分)200 克
-
水50 克
-
草蝦 去腸泥300 克
-
米酒10 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.9 g
Kalorie
426.8 kJ /
102.1 kcal
Tuk
5.7 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖‧薑料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan