Zařízení & příslušenství
魚香茄子炒豆腐
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切段(3公分)10 克
-
蒜頭15 克
-
薑 切片10 克
-
麻辣油20 克
-
油10 克
-
豬粗絞肉250 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
水20 克
-
油豆腐 對半切200 克
-
茄子 切塊(3公分)200 克
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.1 g
Kalorie
1192.8 kJ /
285.4 kcal
Tuk
21.4 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
4.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
減醣大作戰
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan