魚香茄子炒豆腐

魚香茄子炒豆腐

3.4 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮辣椒 (任何種類) 切段(3公分)
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 切片
    10 克
  • 麻辣油
    20 克
  • 10 克
  • 豬粗絞肉
    250 克
  • 辣豆瓣醬
    30 克
  • 20 克
  • 油豆腐 對半切
    200 克
  • 茄子 切塊(3公分)
    200 克
  • 切蔥花
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.1 g
Kalorie 1192.8 kJ / 285.4 kcal
Tuk 21.4 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 4.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...