山藥金針湯

山藥金針湯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 800 克
  • 嫩薑 切片
    20 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    6 朵
  • 新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 乾金針 洗淨,瀝乾
    10 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 252.1 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 477.9 kJ / 114.2 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 24.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...