
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 2 茶匙 泰式酸辣湯醬
- 2 茶匙 蝦醬
- 100 克 水
- 2 枝 新鮮檸檬香茅 切段
- 10 - 12 片 檸檬葉
- 200 克 新鮮鳳梨 去芯、切小塊
- 30 克 糖
- 30 克 泰國醋 (金山醋)
- 4 隻 中卷 去頭、切圈(約400克)
- 2 - 3 根 新鮮紅辣椒 切斜片
- 20 克 檸檬汁
- 新鮮香菜 少許,裝飾用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 163 kcal / 682 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 3.2 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Vláknina
- 1.7 g