Zařízení & příslušenství
瑤柱海鮮蒸冬瓜
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
冬瓜 Ø16公分,環狀,約3.5公分厚600 克
-
水550 克
-
雞高湯100 克
-
干貝 乾,浸泡150克熱水至少20分鐘15 克
-
珍珠干貝60 克
-
蝦仁120 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒15 克
-
香油2 - 3 滴
-
太白粉10 克
-
油15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
578.3 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
461.2 kJ /
110.2 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
9.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
涼夏瓜果報到
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan