瑤柱海鮮蒸冬瓜

瑤柱海鮮蒸冬瓜

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 冬瓜 Ø16公分,環狀,約3.5公分厚
    600 克
  • 550 克
  • 雞高湯
    100 克
  • 干貝 乾,浸泡150克熱水至少20分鐘
    15 克
  • 珍珠干貝
    60 克
  • 蝦仁
    120 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    15 克
  • 香油
    2 - 3 滴
  • 太白粉
    10 克
  • 15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 578.3 mg
Protein 7.9 g
Kalorie 461.2 kJ / 110.2 kcal
Tuk 4.5 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 9.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...