日式可可蘋果牛肉咖哩

日式可可蘋果牛肉咖哩

4.6 31 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    150 克
  • 奶油
    15 克
  • 牛肋條 切塊(約2公分)
    400 克
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 蘋果 切塊(約2公分)
    100 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 300 克
  • 日式咖哩塊 (約50-60克),剝碎
    2 小塊
  • ½ 茶匙
  • 黑巧克力
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21.5 g
Kalorie 1703.8 kJ / 407.5 kcal
Tuk 25.5 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 24.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...