Zařízení & příslušenství
彩椒松阪肉
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
松阪肉 切片(約0.5公分厚)200 克
-
綜合甜椒 切條(寬約1公分)150 克
-
醬油15 克
-
原味腰果60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
410.5 mg
Protein
15.8 g
Kalorie
1435.7 kJ /
343.2 kcal
Tuk
27.2 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
8208.9 g
Sacharidy
10.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan