孜然松阪豬

孜然松阪豬

3.8 8 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 1 茶匙
  • 乾辣椒碎片
    2 大匙
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 切段
    1 根
  • 孜然粉
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 松阪肉 與紋路垂直切成薄片
    200 克
  • 紫洋蔥 切絲
    100 克
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    10 片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.173 g
Kalorie 595 kJ / 142 kcal
Tuk 8.135 g
Vláknina 3.39 g
Sacharidy 3.678 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...