孜然松阪豬
TM6 TM5 TM31

孜然松阪豬

3.9 ( 7 hodnocení )

Suroviny

  • 1 茶匙 油
  • 2 大匙 乾辣椒碎片
  • 1 根 新鮮紅辣椒 切段 (volitelně)
  • 1 大匙 孜然粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 米酒
  • 200 克 松阪肉 ,與紋路垂直切成薄片
  • 100 克 紫洋蔥 切絲
  • 10 片 新鮮九層塔 只取葉子

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
142 kcal / 595 kJ
Protein
13.173 g
Tuk
8.135 g
Sacharidy
3.678 g
Vláknina
3.39 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty