Zařízení & příslušenství
孜然松阪豬
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油1 茶匙
-
乾辣椒碎片2 大匙
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切段1 根
-
孜然粉1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
松阪肉 與紋路垂直切成薄片200 克
-
紫洋蔥 切絲100 克
-
新鮮九層塔 只取葉子10 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.173 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tuk
8.135 g
Vláknina
3.39 g
Sacharidy
3.678 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
東南亞風味在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan