Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 茶匙 油
- 2 大匙 乾辣椒碎片
- 1 根 新鮮紅辣椒, 切段 (volitelně)
- 1 大匙 孜然粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 米酒
- 200 克 松阪肉 ,與紋路垂直切成薄片
- 100 克 紫洋蔥, 切絲
- 10 片 新鮮九層塔, 只取葉子
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 13.173 g
- Sacharidy
- 3.678 g
- Tuk
- 8.135 g
- Vláknina
- 3.39 g