Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 杜仲 ,剝小片
- 400 克 排骨 ,切塊(約3公分),預先川燙去血水
- 20 克 薑 ,切片
- 1000 克 水
- 6 顆 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1355.2 kJ / 323.9 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 24.5 g
- Nasycený tuk
- 3340.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 252.2 mg