Zařízení & příslušenství
杜仲排骨湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份
Suroviny
-
杜仲 剝小片15 克
-
排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水400 克
-
薑 切片20 克
-
水1000 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾6 顆
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
252.2 mg
Protein
19.2 g
Kalorie
1355.2 kJ /
323.9 kcal
Tuk
24.5 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
3340.5 g
Sacharidy
5.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan