Zařízení & příslušenství
蠔油杏鮑菇
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
油25 克
-
新鮮杏鮑菇 切 5 × 1 × 0.5 公分 厚的長條300 克
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
蠔油20 克
-
醬油5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
276.7 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
523 kJ /
125 kcal
Tuk
8.5 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
人氣高溫食譜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan