Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 克 油
- 300 克 新鮮杏鮑菇 ,切 5 × 1 × 0.5 公分 厚的長條
- 50 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 20 克 蠔油
- 5 克 醬油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 276.7 mg