蠔油杏鮑菇

蠔油杏鮑菇

4.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 25 克
  • 新鮮杏鮑菇 切 5 × 1 × 0.5 公分 厚的長條
    300 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    50 克
  • 蠔油
    20 克
  • 醬油
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 276.7 mg
Protein 1.8 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tuk 8.5 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 11.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...