Zařízení & příslušenství
番茄玉米湯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
8 人份
Suroviny
-
水1500 克
-
玉米 切塊2 根
-
番茄 切塊2 顆
-
板豆腐 切塊(約2公分)300 克
-
乾海帶芽5 克
-
蛋 打成蛋液1 顆
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.119 g
Kalorie
302 kJ /
72 kcal
Tuk
2.48 g
Vláknina
1.531 g
Sacharidy
7.378 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan