野菇海鮮粥

野菇海鮮粥

4.5 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段
    150 克
  • 500 克
  • 白米飯
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)
    100 克
  • ½ 茶匙
  • ⅛ 茶匙
  • 草蝦仁 切塊(約2公分)
    30 克
  • 蚵仔
    60 克
  • 透抽 去除內臟,洗淨,切塊(約2公分))
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 芹菜 取莖,切末
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 594.5 mg
Protein 15.6 g
Kalorie 1351.4 kJ / 323 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 4191 g
Sacharidy 52.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...