
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Pck. Blätterteig in Rollen (à 275 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 3 Prisen Muskat
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Gorgonzola in Stücken
- 200 g Frischkäse
- 3 Eier davon 1 Ei getrennt
- 50 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 721 kcal / 3017 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1hod. 30min
Französische Zucchini-Tarte
2hod.
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1hod. 30min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1hod.
Västerbotten Quiche
1hod. 30min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1hod.
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2hod.
Quiche mit Ziegenkäse
1hod. 25min
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1hod. 45min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1hod. 45min
Tarte provençale
1hod. 40min
Porree-Feta-Tarte
2hod.