Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 250 g Farfalle
- 50 g Pinienkerne
- 100 g Cashewkerne
- 10 g Hefeflocken (2 EL)
- ¼ TL Knoblauch, granuliert
- 250 g Erbsen, TK, angetaut
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 30 g Zitronensaft
- 60 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (30 g Öl auffangen)
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3051 kJ / 730 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3 Std. 30 Min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Vegane Mac and Cheese
1h
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40min
Veganer Caesar Salat
40min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1 Std. 25 Min
Veganer Nudelsalat
35min
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 Std. 40 Min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min