
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 hvítlauksrif
- 1 - 2 rauður chili, ferskur fræhreinsaður
- 2 - 3 stöngull fersk steinselja quartered
- 150 g laukur skorinn í fernt
- 40 g extra virgin ólífuolía
- 240 g tómatar í dós (1 x 400 g dós)
- 100 g tómatpassata
- 50 g hvítvín
- 1 tsk sjávarsalt
- ¼ tsk svartur pipar
- 400 g rækjur (skelflettar) hreinsaðar
- 150 g fetaostur í bitum
- 1 sítróna skorin í báta
- ristað brauð
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 310 kcal / 1295 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 18.5 g
- Sacharidy
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min