Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g laukur, skorinn í fernt
- 10 g engiferrót, afhýdd, í sneiðum (2 mm)
- 3 hvítlauksrif
- 2 tsk kóríander, malað
- 1 tsk malað cumin
- ½ tsk kardimommur
- 1 tsk chiliflögur, þurrkaðar
- sjávarsalt
- 1000 g lambagúllas, (3-4 cm)
-
30
g ghee
nebo ólífuolía - 1 tsk garam masala
- 60 g tómatpúrra
- hrein jógúrt
- kóríander lauf, fersk, til skreytinga
- soðin hrísgrjón, meðlæti
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 3304 kJ / 787 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 45 g