
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g parmesan ostur í bitum (2 cm)
- 80 g hvítt brauð í bitum
- ½ tsk paprikukrydd
- 90 g mjólk
- 1 tsk maísmjöl
- ½ tsk sjávarsalt
- 45 g ósaltað smjör í bitum
- 6 fiskhnakkar (t.d. þorskur eða ýsa ca. 160 g hver)
- 700 g vatn
- 750 g sæt kartafla afhýdd, í bitum (2-3 cm)
- ¼ tsk svartur pipar eða meira eftir smekk
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 373 kcal / 1574 kJ
- Protein
- 33.7 g
- Tuk
- 10.2 g
- Sacharidy
- 31.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og chilirækjur
35min