Indrefilet av svin med kirsebærsaus

Indrefilet av svin med kirsebærsaus

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porsjoner

Suroviny

  • sjalottløk i biter
    30 g
  • hvitløksfedd
    1
  • vann
    225 g
  • kirsebærsyltetøy
    55 g
  • balsamico
    1 ts
  • smør, usaltet
    15 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • indrefilet av svin
    455 g
  • vårgulrøtter skrelt, halvert på langs
    340 g
  • hvetemel
    1 ss
  • kirsebær (volitelně) uten stein, halvert, til pynt
  • persille, fersk til pynt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 25 g
Kalorie 996 kJ / 238 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše