Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 418.2 mg
Alternativní recepty
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min
Malva pudding
50 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Traditional bobotie
1h 30min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Curried green beans
40 Min
South African yellow rice
20 Min
South African curry mince
45 Min
Tomato Chutney
20 Min