Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 418.2 mg
Alternativní recepty
Malva pudding
50 min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25 min
South African yellow rice
20 Min
Mealie bread
55 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Eggs with coconut curry sauce
30 Min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Milk tart
3h
Buttermilk rusks
29sa 25 dk
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 phút
South African curry mince
45 Min