Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
- ¼ tsp salt
Cabbage stuffing
- 500 g water
- 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
- 80 g onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g butter, cut into pieces
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 tbsp sour cream, to brush
- 1 egg yolk, to brush
- plain flour, to dust
- caraway seeds, to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 357.6 kJ / 85.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 90.1 mg
Alternativní recepty
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Sauerkraut soup
50min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Porcini mushroom risotto
35min
Grisons barley soup
1h 15min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Pasta e fagioli
26 Std.
Galaktoboureko
1 Std. 35 Min
Yiayia's Pastitsio
1h 40 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min