
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
- ¼ tsp salt
Cabbage stuffing
- 500 g water
- 250 - 280 g Savoy cabbage cut into pieces
- 80 g onion cut into halves
- 10 sprigs fresh parsley leaves only
- 50 g butter cut into pieces
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 tbsp sour cream to brush
- 1 egg yolk to brush
- plain flour to dust
- caraway seeds to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 85.5 kcal / 357.6 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 5.8 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Sodík
- 90.1 mg
Alternativní recepty
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2hod.
Polenta with mediterranean vegetables
1hod. 35min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1hod. 30min
Easter Babka
2hod. 30min
Breakfast crescents
3hod. 5min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2hod. 25min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1hod. 20min
Ribollita
50min
Lamington swiss roll
25hod. 40min
Sernik rosa slice
3hod. 15min
Salmon en croute
50min