Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
- ¼ tsp salt
Cabbage stuffing
- 500 g water
- 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
- 80 g onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g butter, cut into pieces
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 tbsp sour cream, to brush
- 1 egg yolk, to brush
- plain flour, to dust
- caraway seeds, to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 357.6 kJ / 85.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 90.1 mg
Alternativní recepty
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Poppy seed torte
5 Std.
Artisan potato bread
2u. 5min
Baba ghanoush
1 godz.
Easter Babka
2h 30min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Wholegrain hamburger buns
2 Std. 50 Min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Classic Flammkuchen
1 godz.