
Zařízení & příslušenství
Baked Cabbage Pierogis
Příprava 1hod. 10min
Celkový 2hod. 30min
25 pieces
Suroviny
Dough
-
plain flour200 g
-
butter cold, cut into pieces100 g
-
sour cream50 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
sweet paprika (optional)¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
-
Savoy cabbage cut into pieces250 - 280 g
-
water500 g
-
onion cut into halves80 g
-
butter cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Making dumplings
-
egg yolk to brush1
-
sour cream to brush1 tbsp
-
plain flour to dust
-
caraway seeds to sprinkle
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
85.5 kcal /
357.6 kJ
Protein
1.5 g
Tuk
5.8 g
Sacharidy
7.2 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sodík
90.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Ukrainian cuisine
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland