
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread to serve
- fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese crumbled, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 259.7 kcal / 1090.5 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 18.9 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 972.2 mg
Alternativní recepty
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Chilli beef with lemon feta
30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Prawn saganaki with feta
35min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min