Zařízení & příslušenství
Chorizo and prawns a la Sidra
Příprava 20min.
Celkový 25min.
6 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
eschalots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried bay leaf1
-
chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)300 g
-
alcoholic apple cider100 g
-
tomato paste30 g
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large150 g
-
crusty bread to serve
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
feta cheese crumbled, for garnishing (optional)50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
972.2 mg
Protein
18 g
Kalorie
1090.5 kJ /
259.7 kcal
Tuk
18.9 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Prawn saganaki with feta
35min.
Thai chicken wraps
40min.
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min.
Seafood con arroz
45min.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Žádné hodnocení
Tom kha prawns
25min.
Meatballs in red pepper sauce
30min.
Chilli crab pasta
35min.
Paprika chicken with sour cream sauce
1hod. 15min.
Frozen mojito cheesecake
24hod. 25min.
Prawn Saganaki
35min.
Garlic prawns
25min.