Chorizo and prawns a la Sidra

Chorizo and prawns a la Sidra

4.7 31 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 25min
6 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    2
  • eschalots
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • dried bay leaf
    1
  • chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
    300 g
  • alcoholic apple cider
    100 g
  • tomato paste
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • fresh ground black pepper
    ½ tsp
  • prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large
    150 g
  • crusty bread to serve
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
  • feta cheese crumbled, for garnishing (optional)
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 portions

Kalorie 259.7 kcal / 1090.5 kJ
Protein 18 g
Tuk 18.9 g
Sacharidy 4.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sodík 972.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...