Chorizo and prawns a la Sidra
TM6 TM5 TM31

Chorizo and prawns a la Sidra

4.8 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 2 garlic cloves
  • 50 g eschalots
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 dried bay leaf
  • 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
  • 100 g alcoholic apple cider
  • 30 g tomato paste
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp fresh ground black pepper
  • 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
  • crusty bread, to serve
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
  • 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
1090.5 kJ / 259.7 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
4.4 g
Tuk
18.9 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
972.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty