Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 972.2 mg
Alternativní recepty
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Quick gyros with tzatziki
30min
Buffalo chicken wings
45min
Pasta Amatriciana
30min
Garlic prawns
25 Min