Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 972.2 mg
Alternativní recepty
Oysters Mignonette
5min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Wasabi devilled eggs
25min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chilli mussels with risoni
35min
Crab linguine
30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Linguine with salmon and herbs
25min