Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 972.2 mg
Alternativní recepty
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Buffalo chicken wings
45 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Prawn saganaki with feta
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Patatas bravas with chorizo
1 godz. 20 min