Chorizo and prawns a la Sidra

Chorizo and prawns a la Sidra

4.7 31 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25min.
6 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    2
  • eschalots
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • dried bay leaf
    1
  • chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
    300 g
  • alcoholic apple cider
    100 g
  • tomato paste
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • fresh ground black pepper
    ½ tsp
  • prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large
    150 g
  • crusty bread to serve
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
  • feta cheese crumbled, for garnishing (optional)
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 972.2 mg
Protein 18 g
Kalorie 1090.5 kJ / 259.7 kcal
Tuk 18.9 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...