Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de sel
- 200 g de farine de châtaigne
- 300 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 320 g d'eau
- 100 g de châtaignes cuites et pelées
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1327 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 65.8 g
- Tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain vapeur à l'épeautre
1h 30min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Pain aux fruits secs
3h 45min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 godz. 5 min
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain au levain
8 godz.