Pain à la châtaigne

Pain à la châtaigne

2.8 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 55min.
6 portions

Suroviny

  • 10 g de sel
  • 200 g de farine de châtaigne
  • 300 g de farine de blé type 55, et un peu pour fariner
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 320 g d'eau
  • 100 g de châtaignes cuites et pelées
  • 10 g de beurre pour le moule

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8 g
Kalorie 1327 kJ / 333 kcal
Tuk 3.5 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 65.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...