Pain à la châtaigne
TM6 TM5 TM31

Pain à la châtaigne

2.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g de sel
  • 200 g de farine de châtaigne
  • 300 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
  • 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 320 g d'eau
  • 100 g de châtaignes cuites et pelées
  • 10 g de beurre, pour le moule

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1327 kJ / 333 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
65.8 g
Tuk
3.5 g
Vláknina
2.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty