
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de sel
- 200 g de farine de châtaigne
- 300 g de farine de blé type 55, et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 320 g d'eau
- 100 g de châtaignes cuites et pelées
- 10 g de beurre pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 333 kcal / 1327 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 3.5 g
- Sacharidy
- 65.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain aux algues
2hod. 45min
Pain à la farine d'épeautre
3hod.
Pain de seigle
2hod. 40min
Pain à la farine de châtaigne
3hod. 10min
Petits pains au muesli
1hod. 40min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4hod.
Pain de seigle
5hod.
Pain aux châtaignes
3hod. 45min
Pain au kamut et aux graines de lin
5hod. 15min
Pain à la farine d'épeautre
4hod.
Pain aux noix
3hod. 15min
Pain aux céréales
3hod. 30min