
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 50 kcal / 212 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Sauce à l'oseille
25min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35min
Sauce béarnaise
20min
Sauce hollandaise
15min
Sauce hollandaise
25min
Rillettes de lapin
12hod.
Sabayon au citron
15min
Sauce hollandaise sans œuf
10min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1hod.
Chutney aux raisins
25min
Sauce beurre blanc
20min