Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Sauce au vin doux
55min
Sauce orange-citron
30min
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1h
Sauce soubise
30min
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Sabayon au citron
15min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Rognons de veau au xérès
25min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Sauce gribiche
15min