Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Soupe aux champignons des bois
45 min
Couscous aux pêches et fruits rouges
25 min
Soupe à l'oignon
50 min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5h
Rillettes de porc et de canard
7h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Rillettes de canard
2h 30 min
Risotto aux morilles
45 min