Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Glace à l'oseille
3 Std. 20 Min
Tartelette à la rhubarbe
2h 45min
Figues farcies
20min
Baba au rhum
3hod.
Sauce au vin doux
55 Min
Sauce gribiche
15min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Orange givrée
12hod.
Saumon sauce gribiche
35min
Sauce bordelaise
45 Min