Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre glace maison
- 50 g de jus de mandarine
-
15
g de Grand Marnier®
nebo 15 g de liqueur mandarine, type Mandarine Napoléon - 2 mandarines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 153 kJ / 36 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Sabayon au citron
15min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Sabayon anisé
15min
Sabayon au cidre
15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 godz. 15 min
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.
Sabayon aux raisins
15min
Sabayon de fruits exotiques
30 min