Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 480 g de sucre en poudre
- 2 cm de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 800 g d'abricots frais, bien mûrs, coupés en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3264.3 kJ / 771 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 183 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture de myrtilles
1h 45min
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de melon au basilic
2h 40min
Confiture fraise-gingembre
1 Std. 10 Min
Confiture abricot-amande à la rose
6 Std. 45 Min
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Confiture figue et vanille
40min
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Confiture figue-romarin
50min