Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g de rhubarbe, coupée en tronçons d'1-2 cm
nebo 300 g de rhubarbe surgelée, en morceaux, décongelés - 600 g de poires bien mûres, coupées en morceaux
- 50 g de sirop d'agave
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 290.7 kJ / 69.2 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Compote de pêches et framboises
1h
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25min
Confiture de mirabelles
1h 20 min
Compote de prune à la cannelle
25 min
Compote de fruits d'hiver et vanille
40min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Compote pommes-poires-miel
15min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min