Velouté d'épluchures d'asperges
TM6 TM5 TM31

Velouté d'épluchures d'asperges

3.0 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 550 g d'eau
  • 2 c. à soupe de ricotta

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
125 kJ / 30 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
12 g
Tuk
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty