Velouté d'épluchures d'asperges

Velouté d'épluchures d'asperges

3.2 30 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 550 g d'eau
  • 2 c. à soupe de ricotta

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 2 g
Kalorie 125 kJ / 30 kcal
Tuk 1 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...