Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Velouté de mâche et panais
30min
Pêches à la vapeur
25 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 Std. 35 Min
Purée de céleri
25 Min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Coulis de tomates
35min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Beurre d'escargot
10 Min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min