Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50min
Asperges sauce mousseline
1 godz.
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Velouté de mâche et panais
30min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Pesto à l'ail des ours
10min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 menit
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 menit
Verrines de crème d'asperges
2h 35min