Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3hod. 35min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1u.
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Velouté de mâche et panais
30 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Kouglof alsacien
4 godz. 20 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Velouté d'endive
35min
Beurre d'escargot
10 Min