Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

4.5 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 13hod. 40min.
4 portions

Suroviny

  • 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
  • 7 g de sel
  • poivre moulu
  • 80 g d'abricots secs coupés en quatre
  • 60 g de pruneaux dénoyautés coupés en quatre
  • 1 c. à café bombée de quatre-épices
  • 800 g d'eau

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8 g
Kalorie 3330 kJ / 796 kcal
Tuk 79 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...