
Kompatibilní verze
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 796 kcal / 3330 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 79 g
- Sacharidy
- 20 g
Alternativní recepty
Mijoté de lotte à la bisque de homard
1hod.
Confiture de mûres et de poires
45min
Babka aux myrtilles
4hod. 50min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1hod. 50min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11hod.
Gâteau de crêpes au thé matcha
5hod. 20min
Curry thaïlandais au poulet et aux asperges
1hod. 15min
Galette individuelle à la confiture d'oignon et magret de canard
1hod. 45min
Galette frangipane aux framboises
1hod. 30min
Baba au rhum
4hod.
Verrines légères betterave et fromage à tartiner
5min