Kompatibilní verze
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3330 kJ / 796 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 79 g
Alternativní recepty
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 godz. 10 min
Fiadone au citron
3u. 50min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30 min
Poudre de champignon
5 Min
Ananas caramélisé aux épices
50 min
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
40 Min
Galette frangipane aux framboises
1h 30 min
Crabe farci aux herbes
1h 20 min
Fougasse mentonnaise
3h 15min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 godz. 5 min
Soupe de pois chiches épicée aux moules
30 min