Kompatibilní verze
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3330 kJ / 796 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 79 g
Alternativní recepty
Velouté de panais, petits pois et moules
55 min
Salade de pommes de terre aux légumes fermentés
93 godz.
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1 godz. 50 min
Consommé de faisan et ses quenelles de moelle
12 Std. 35 Min
Pesto au piment de Padrón
4 godz. 15 min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35 Min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30 min.
Opérette de fruits de mer
1 godz. 40 min
Bar à la portugaise
2h
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Veau sauce aux légumes, chips de pomme et de pomme de terre
5h 15min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 Min