Spaghetti à la crème d'aubergine

Spaghetti à la crème d'aubergine

3.8 121 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 1 - 2 gousses d'ail à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g d'huile d'olive et ½ c. à café
  • 500 g d'aubergines coupées en morceaux (1-2 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 320 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 30 g d'amande émondée
  • 6 feuilles de basilic frais et un peu pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 479 mg
Protein 16 g
Kalorie 1936 kJ / 463 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 8.6 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...