Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 917 kJ / 218 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 340.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammekueche au tofu
2 Std. 55 Min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 Min
Riz épicé aux lentilles et aux oignons frits
1 Std. 15 Min
Pâtes aux lentilles et à la saucisse
35 Min
Mijoté de crevettes aux haricots rouges
1 Std. 20 Min
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 Min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 Min
Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin
55 Min
Pâtes à la bolognaise végétarienne
45 Min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 Min
Chili de pois chiches
45 Min