Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 917 kJ / 218 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 340.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce bolognaise aux lentilles
35 Min
Curry de poulet et riz
40 Min
Soupe aux lentilles corail, légumes et saucisses
30 min
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1 Std.
Chili Sin Carne
30 min
Paëlla veggie
50 min
Ragoût veggie de haricots rouges
1 godz. 25 min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 Min
Chili de pois chiches
45 Min
Pâtes aux lentilles et à la saucisse
35 Min
Riz fondant aux légumes
25min