Fritole veneziane

Fritole veneziane

4.3 20 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
70 pezzi

Suroviny

  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 1 arancia la scorza (senza la parte bianca)
  • 300 g di acqua
  • 40 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 0
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro morbido
  • 130 g di zucchero + q.b.
  • 2 uova (circa 60 g l'una)
  • 1 pizzico di sale
  • 130 g di uvetta sultanina
  • Rum q.b. per coprire l'uvetta
  • 25 g di pinoli
  • olio di semi di arachide q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 1.2 g
Kalorie 397 kJ / 95 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 9.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...