Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro morbido
- 130 g di zucchero + q.b.
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di uvetta sultanina
- Rum q.b. per coprire l'uvetta
- 25 g di pinoli
- olio di semi di arachide q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 397 kJ / 95 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Focaccia dolce
45min
Pinza
50min
Frittelle all’uvetta
30min
Strudel viennese scomposto
2 Std. 5 Min
Frittelle di mele e arancia
1 godz. 5 min
Pinza triestina
6h
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1 Std. 15 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Gubana
3h 45min
Làciàditt (Frittelle dolci)
1h 40min
Frittelle di carnevale
2h 35min
Strudel di mele
1h 35 min