Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua
- 1 bustina di foglie di tè nero
- 60 g di frutta candita mista intera
- 40 g di uva passa
- 80 g di zucchero di canna grezzo
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di mandorle pelate
- 50 g di farina di riso integrale
- 50 g di farina di grano saraceno
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci, previsto da prontuario
- 100 g di olio di oliva
- 4 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1526 kJ / 366 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
1 Std.
Ciambella soffice (senza lattosio)
1 Std.
Ciambella soffice con yogurt e farina di carrube
45 Min
Biscotti croccanti di riso
1 Std. 15 Min
Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)
1h 50 min
Plumcake con farina di riso
50min
Torta soffice alle mandorle (senza glutine)
45 Min
Madeleine (senza glutine)
45 Min
Torta di grano saraceno, mandorle e mirtilli
1 Std. 30 Min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 Min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30min
Ciambellone senza glutine
40 Min