Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Würfeln (3 cm)
- 1220 g Wasser
- 300 g Kürbis, Fruchtfleisch, in Stücken (2 cm)
- 1 EL Olivenöl
- ½ - 1 TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 30 g Schalotten
- 100 g Speck gestückelte Streifen
- 40 g Butter
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 60 g Weisswein, trocken
-
1
EL Gemüsebouillon
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) -
60
g grüne Erbsen, gefroren
nebo 60 g grüne Erbsen, frisch - Petersilie, flachblättrig, nur Blätter, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min
Kürbiscurry mit Poulet
45min
Kürbislasagne
1 Std. 40 Min
Kürbisrisotto
35min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Risotto Bolognese
45min
Kürbis-Tagliolini
1h 20min