Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Schalotten (2-3 Schalotten)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Rollgerste, mittelfein, gewaschen und getrocknet
- 100 g Weisswein, trocken, vegan
- 750 g Wasser, heiss
-
1
EL Gemüsebouillon, vegan (siehe Tipp)
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l), vegan - ½ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen weisser Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Thymian, getrocknet (volitelně)
- 40 g Pinienkerne, unverarbeitet
- 400 g Zucchetti, in Scheiben (5 mm)
- 50 g Tomaten, getrocknet in Öl, in Streifen (5 mm)
- 60 g Mandelbutter, weiss
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Gerstensuppe
1 Std. 20 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Bündner Gerstensuppe
55min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Risotto Cinque P
30 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Kürbisrisotto
35min
Linsendal
35min