Zařízení & příslušenství
Skotske egg med sellerirot og gulrotsalat
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 porsjoner
Suroviny
Egg
-
egg, medium kalde6
-
vann for å fylle opp til 1 l
Sellerirot-gulrotsalat
-
sellerirot delt i biter (2 cm)300 g
-
gulrot delt i biter (2 cm)300 g
-
yoghurt naturell100 g
-
majones20 g
-
sitronsaft ferskpresset10 g
-
honning10 g
-
salt1 ts
-
hvit pepper2 klype
Skotske egg
-
sjalottløk delt i to50 g
-
persille, fersk bare blader2 kvister
-
kjøtt, uten bein, med eller uten skinn delt i biter (3 cm)600 g
-
egg, medium2
-
sennep15 g
-
brødsmuler, tørket
-
salt1 ½ ts
-
hvit pepper½ ts
-
hvetemel til dryssing20 g
-
brødsmuler, tørket70 g
-
frityrsteke olje1500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
742 mg
Protein
32.8 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
5.7 g
Sacharidy
24.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Påskeoppskrifter
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kung Pao kylling
Žádné hodnocení
Tradisjonell østerriksk gulasj
Žádné hodnocení
Pulled pork burger
Žádné hodnocení
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Žádné hodnocení
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Žádné hodnocení
Pastasaus av skinke og purre
Žádné hodnocení
Biff i stout
Žádné hodnocení
Kroningskylling
Žádné hodnocení
Tandoori kyllingwraps
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Žádné hodnocení
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Žádné hodnocení