Skotske egg med sellerirot og gulrotsalat

Skotske egg med sellerirot og gulrotsalat

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 porsjoner

Suroviny

Egg
  • egg, medium kalde
    6
  • vann for å fylle opp til 1 l
Sellerirot-gulrotsalat
  • sellerirot delt i biter (2 cm)
    300 g
  • gulrot delt i biter (2 cm)
    300 g
  • yoghurt naturell
    100 g
  • majones
    20 g
  • sitronsaft ferskpresset
    10 g
  • honning
    10 g
  • salt
    1 ts
  • hvit pepper
    2 klype
Skotske egg
  • sjalottløk delt i to
    50 g
  • persille, fersk bare blader
    2 kvister
  • kjøtt, uten bein, med eller uten skinn delt i biter (3 cm)
    600 g
  • egg, medium
    2
  • sennep
    15 g
  • brødsmuler, tørket
  • salt
    1 ½ ts
  • hvit pepper
    ½ ts
  • hvetemel til dryssing
    20 g
  • brødsmuler, tørket
    70 g
  • frityrsteke olje
    1500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 742 mg
Protein 32.8 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 5.7 g
Sacharidy 24.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše