Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 135 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 200 g di farina manitoba
Impasto
- 70 g di burro a pezzi
- 300 g di farina manitoba
- 2 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli sugna e pepe
4hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Panettone gastronomico
26hod.
Colomba
9 godz.
Pasta frolla
1 godz. 10 min
Panettone salato di Natale (TM6)
8h
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Pastiera
15 godz.
Panettone
6 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Pandoro TM6
15 Std. 15 Min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min