Kompatibilní verze
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de cebolla morada, en trozos
- 40 g de jitomate deshidratado en aceite, escurridos (guarde el aceite en un tazón y reserve)
- 15 g de jitomates deshidratados en aceite
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 15 g de mostaza
- 1 cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 1 pizca de hojuelas de chile seco
- 2 yemas de huevo
- 200 g de filete de res, limpia, en trozos (3 cm), semcongelados (ver tip)
- 30 g aceite de oliva
- 4 cdita alcaparra, escurrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 28 g
- Sodík
- 1389 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa Bernesa TM6
20 min
Gohan
45 Min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 Std. 15 Min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Filete a la pimienta
20 min
Risotto de alcachofa
25 min
Ensalada César
10min
Tártara de Salmón
25 min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Salsa pomodoro
40 Min
Huevos pochados
25 min