
Kompatibilní verze
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de cebolla morada en trozos
- 40 g de jitomate deshidratado en aceite escurridos (guarde el aceite en un tazón y reserve)
- 15 g de jitomates deshidratados en aceite
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 15 g de mostaza
- 1 cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 1 pizca de hojuelas de chile seco
- 2 yemas de huevo
- 200 g de filete de res limpia, en trozos (3 cm), semcongelados (ver tip)
- 30 g aceite de oliva
- 4 cdita alcaparra escurrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 397.5 kcal / 1664.5 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 28.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Vláknina
- 28 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1389 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Camarones salteados a los tres chiles
1hod. 30min
Ensalada de pasta con salsa de olivo
Žádné hodnocení
Camarones estilo Hunan
20min
Moscow Mule de Frutos Rojos
5min
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
2hod. 30min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta Al vacío TM6
1hod.
Chop suey de camarón
1hod.
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Ensalada siciliana
40min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1hod.