Kompatibilní verze
Gratinado de bacalao, espinacas con crema de zanahoria y calabacitas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de broa de maíz, en pedazos
- 15 g de aceite de oliva
- 400 g de cebolla (aprox. 3-4 cebollas), cortadas por la mitad
- 2 dientes de ajo, pelados
- 300 g de zanahoria (aprox. 5 zanahorias), cortadas en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de hojas de espinaca fresca
- 500 g de bacalao desalado
- 550 g de calabacita (aprox. 2 calabacitas medianas), en trozos
- 300 g de papas fritas
Salsa Bechamel
- 1000 g de leche
- 100 g de harina de trigo
- 30 g de mantequilla
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 400 g de agua
- ½ cdita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2855 kJ / 683 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champiñones Rellenos
30min
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1 godz.
Berenjenas a la parmesana
1 godz. 20 min
Pan vegetariano con gravy
1 godz. 20 min
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46 min
Curry de papa (Ala hodi)
40min
Trucha al vapor con puré de brócoli
40min
Quiche de setas con guajillo
1 godz. 30 min
Salsa boloñesa
35min
Lasaña de berenjena
1 godz.
Salsa bechamel
15 Min
Salsa Bechamel TM6
15 Min