Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de alubias secas
- agua, la necesaria para remojar las alubias
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
- 150 g de zanahoria, en trozos (2 cm)
- 70 g de rama de apio, en rebanadas (1 cm)
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
nebo 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) - 2 cdita de comino en polvo (volitelně)
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 450 g de calabaza amarilla, en trozos (3-4 cm)
- 600 g de leche de coco
-
pan campesino, en rebanadas y tostado
nebo crutón, para servir - 1 cda de pepitas de calabaza, tostadas para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 898 kJ / 214 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 639 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9 Std.
Curry de papa (Ala hodi)
40 min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20min
Arroz al curry con pescado ahumado
30 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1h 20 min
Curry de lentejas (dahl)
30 min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45 min
Pescado marinado con salsa chermoula y ensalada de couscous
1h 20 min
Crema de espinaca
25 min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15 min