韩式牛肉海带汤

韩式牛肉海带汤

3.6 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉 切小片(约1厘米厚)
    200 克
  • 芝麻油 冷榨的
    1 汤匙
  • 酱油 可选择日式酱油或柴鱼酱油
    5 汤匙
  • 蒜头
    2 瓣
  • 新鲜海带
    25 克
  • 1500 克
  • ½ 茶匙
  • 京葱 斜切片
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.355 g
Kalorie 448 kJ / 107 kcal
Tuk 5.509 g
Vláknina 0.634 g
Sacharidy 2.753 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...