Zařízení & příslušenství
韩式牛肉海带汤
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉 切小片(约1厘米厚)200 克
-
芝麻油 冷榨的1 汤匙
-
酱油 可选择日式酱油或柴鱼酱油5 汤匙
-
蒜头2 瓣
-
新鲜海带25 克
-
水1500 克
-
盐½ 茶匙
-
京葱 斜切片50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.355 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tuk
5.509 g
Vláknina
0.634 g
Sacharidy
2.753 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韩式风味餐
10 recepty/-ů
Čína
Čína