Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 125 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 40 g de harina de repostería
- 500 g de leche
- 2 huevos
- 2 hojas de gelatina
- 500 g de queso mascarpone
Bizcocho
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 2 huevos
- 80 g de azúcar
- 60 g harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 2 - 3 pellizcos de guindilla seca desmenuzada
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 20 g de café solo frío
- 3 cucharadas de vino dulce (Marsala, mistela, oporto, etc.)
- 250 g de frambuesas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2293 kJ / 548 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 177.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3 godz. 20 min
Cheesecake de calabaza
6 godz. 15 min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 godz. 20 min
Eclairs de crema de calabaza con frosting de mantequilla a la naranja
4h 30min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Mini cheesecakes de queso de tetilla con coulís de membrillo
1h 15min
Helado de mascarpone y albaricoque
3h 30min
Crema de limón con galleta
40 min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13hod.
Cheesecake de mascarpone y arándanos
3h 45min
Pastel ruso con praliné de avellanas
3 godz. 20 min
Tarta mousse de limón
4h 30min