Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base crujiente de avellanas
- 150 g de avellanas tostadas
- 250 g de azúcar
- 30 g de mantequilla (a ser posible en un solo trozo)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1070 g de agua
- 50 g de vinagre
- 120 g de barquillos (tipo neulas) en trozos
- 80 g de chocolate con leche
Relleno de trufa
- 50 g de avellanas tostadas
- 400 g de chocolate con leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de miel
- 70 g de mantequilla en trozos
- 2 - 3 cucharaditas de cacao puro en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 26.9 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 29.5 mg
Alternativní recepty
Tarta de Santiago
1h 10min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Tarta de crema pastelera y fresas
2 godz. 15 min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado
1h 30min
Tarta de chocolate y avellanas
1h 10min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta San Marcos
4h
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Pastel ruso con praliné de avellanas
3 Std. 20 Min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24 Std.
Tarta de chocolate almendrada
3h