Pastel semifrío de praliné de avellanas

Pastel semifrío de praliné de avellanas

4.4 12 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 13hod.
8 raciones

Suroviny

Dacquoise de avellanas
  • huevos
    2
  • de azúcar glas
    65 g
  • de avellanas tostadas molidas
    45 g
  • de granola
    20 g
Crujiente de praliné
  • de chocolate con leche praliné en trozos
    100 g
  • de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos
    100 g
Mousse de praliné
  • hojas de gelatina
    3
  • de nata (35% de grasa)
    350 g
  • de chocolate con leche praliné, en trozos
    180 g
  • de crema de cacao y avellanas
    30 g
Terminación
  • de cacao puro en polvo
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 514 kcal / 2151 kJ
Protein 8.3 g
Tuk 34.7 g
Sacharidy 45.4 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 19 g
Sodík 133.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...