Pastel semifrío de praliné de avellanas
TM6 TM5 TM31

Pastel semifrío de praliné de avellanas

4.5 (11 hodnocení)

Suroviny

Dacquoise de avellanas

  • 2 huevos
  • 65 g de azúcar glas
  • 45 g de avellanas tostadas molidas
  • 20 g de granola

Crujiente de praliné

  • 100 g de chocolate con leche praliné en trozos
  • 100 g de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos

Mousse de praliné

  • 3 hojas de gelatina
  • 350 g de nata (35% de grasa)
  • 180 g de chocolate con leche praliné, en trozos
  • 30 g de crema de cacao y avellanas

Terminación

  • 20 g de cacao puro en polvo

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
2151 kJ / 514 kcal
Protein
8.3 g
Sacharidy
45.4 g
Tuk
34.7 g
Nasycený tuk
19 g
Vláknina
3.5 g
Sodík
133.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty