Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dacquoise de avellanas
- 2 huevos
- 65 g de azúcar glas
- 45 g de avellanas tostadas molidas
- 20 g de granola
Crujiente de praliné
- 100 g de chocolate con leche praliné en trozos
- 100 g de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos
Mousse de praliné
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate con leche praliné, en trozos
- 30 g de crema de cacao y avellanas
Terminación
- 20 g de cacao puro en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2151 kJ / 514 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 34.7 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 133.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3h
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.
Brownie con nueces
1 Std. 30 Min
Layer carrot cake
2 godz. 55 min
Tarta de naranja confitada
2 godz. 30 min
Tarta de queso y frutos rojos
5h
Plum cake de piña y coco
2 godz. 30 min
Ovillo de Navidad
3h
El brioche de Paco Torreblanca
9h
Bizcocho de pera con jengibre
1 Std.
Pastel de chocolate para dos
30 min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 godz.