Pastel semifrío de praliné de avellanas

Pastel semifrío de praliné de avellanas

4.2 13 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 13hod.
8 raciones

Suroviny

Dacquoise de avellanas
  • 2 huevos
  • 65 g de azúcar glas
  • 45 g de avellanas tostadas molidas
  • 20 g de granola
Crujiente de praliné
  • 100 g de chocolate con leche praliné en trozos
  • 100 g de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos
Mousse de praliné
  • 3 hojas de gelatina
  • 350 g de nata (35% de grasa)
  • 180 g de chocolate con leche praliné, en trozos
  • 30 g de crema de cacao y avellanas
Terminación
  • 20 g de cacao puro en polvo

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 133.7 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 2151 kJ / 514 kcal
Tuk 34.7 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 45.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...