Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dacquoise de avellanas
- 2 huevos
- 65 g de azúcar glas
- 45 g de avellanas tostadas molidas
- 20 g de granola
Crujiente de praliné
- 100 g de chocolate con leche praliné en trozos
- 100 g de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos
Mousse de praliné
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate con leche praliné, en trozos
- 30 g de crema de cacao y avellanas
Terminación
- 20 g de cacao puro en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2151 kJ / 514 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 34.7 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 133.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13u. 30min
Glorias
1 godz. 30 min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Minicakes de chocolate
1 godz. 45 min
Tarta gijonesa
4h
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2 godz. 10 min
Tarta de crema de galletas caramelizadas y fresas
4h 45min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 godz. 10 min
Nata de trufa
8u. 15min
Fantasmas de merengue
4h