Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina manitoba
- 4 g di lievito di birra fresco
- 400 g di acqua
- 4 g di zucchero
- 4 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 50 g di fiori di zucca puliti
- 150 g di burrata a pezzi
- pasta di acciughe, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1333 kJ / 318.5 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 472.2 mg
Alternativní recepty
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Lasagne al radicchio
2 Std.
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3 Std. 45 Min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3h 35min
Focaccia con le cipolle TM6
3 godz. 30 min