Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio di oliva
- 2 cipollotti, la parte bianca, a rondelle
-
100
g di fave fresche, sgranate
nebo 100 g di fave surgelate, precedentemente decongelate - 4 rametti di finocchietto selvatico, precedentemente sbollentato e a pezzi
- 180 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 150 g di latte
- 80 g di olio di semi di mais + q.b.
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 15 g di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di pecorino stagionatura media, a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 831 kJ / 198.6 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 242.7 g
- Sodík
- 0.9 mg
Alternativní recepty
Turdilli calabresi
1 godz.
Plumcake salato al Chorizo
45 min
Brunelle
2 godz.
Tabulè d'orzo rosa al pistacchio
40min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Biscottini all'arancia e muesli
1 godz.
Torta di bietole e pecorino in padella
1 godz. 20 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 godz.
Confettura di riciclo
2 godz.
Ciambella ACE
1h 30min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min