
Kompatibilní verze
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di farina tipo 0
- 2 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di latte
- burro q.b.
Ripieno
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 0
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 200 g di guanciale a listarelle
- 500 g di funghi finferli freschi a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 751.8 kcal / 3145 kJ
- Protein
- 36.6 g
- Tuk
- 45.4 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Sodík
- 1754.3 mg
Alternativní recepty
Empanadas di pollo e peperoni
2hod. 30min
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1hod.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Jalapeño poppers
1hod.
Minibagel ai cereali con crema di uova, bacon e avocado
1hod. 10min
Cuori di speck e noci al forno
1hod. 30min
Crepes rosa con hummus di ceci
35min
Pulled Pork con panini al vapore
3hod.
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3hod. 20min
Cioccolatini bianchi con cuore di frutti rossi
4hod.
Maltagliati in crema di carote e speck
40min
Puré aromatico di zucca
40min