Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli

Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli

4.6 10 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (vedere consigli)
  • 500 g di acqua
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di farina tipo 0
  • 2 uova
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 300 g di latte
  • burro q.b.
Ripieno
  • 500 g di latte intero
  • 40 g di burro + q.b.
  • 50 g di farina tipo 0
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 200 g di guanciale a listarelle
  • 500 g di funghi finferli freschi a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1754.3 mg
Protein 36.6 g
Kalorie 3145 kJ / 751.8 kcal
Tuk 45.4 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 18.4 g
Sacharidy 52.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...