Kompatibilní verze
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di farina tipo 0
- 2 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di latte
- burro q.b.
Ripieno
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 0
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 200 g di guanciale a listarelle
- 500 g di funghi finferli freschi, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3145 kJ / 751.8 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 45.4 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1754.3 mg
Alternativní recepty
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1 godz.
Nachos di carote con guacamole (TM6)
1 godz.
Mango cake
3 Std. 30 Min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 godz. 20 min
Trittico d'autore
2 godz.
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 godz. 15 min
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1 Std. 55 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 godz.
Crema di funghi al profumo di tartufo (vegan)
50min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1h 45min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min