Kompatibilní verze
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di farina tipo 0
- 2 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di latte
- burro q.b.
Ripieno
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 0
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 200 g di guanciale a listarelle
- 500 g di funghi finferli freschi, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3145 kJ / 751.8 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 45.4 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1754.3 mg
Alternativní recepty
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Risotto zucca e gamberi (Bimby Friend)
35min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Lasagne crema di pistacchi e salmone (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40min
Tacos al pastor
7h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Pizza nera con crema di zucchine, gamberi e fiocchi di latte
4 Std.
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min