Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 261.6 g
- Nasycený tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 754.4 mg
Alternativní recepty
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Onion Pie
2 Std.
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Ham and Leek Pies
1h 50 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Cornish pasties
2 Std.
Pork pies
2h 20 min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min