
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eggs
- 6 eggs chilled
- water to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 600 g beef sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour to dust
- 1500 g vegetable oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2485.8 kcal / 10400.7 kJ
- Protein
- 31.6 g
- Tuk
- 261.6 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 20.4 g
- Sodík
- 754.4 mg
Alternativní recepty
Tiger rolls
2hod. 50min
Braised Lamb Shanks
3hod. 35min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3hod. 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3hod. 5min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3hod. 15min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2hod.
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Beef and Beer Pie
1hod. 40min
Sausage sizzle with beer braised onions
1hod. 15min
Guinness beef pies
2hod. 15min
Pork pies
2hod. 20min