Scotch eggs
TM6

Scotch eggs

4.2 (18 hodnocení)

Suroviny

Eggs

  • 6 eggs, chilled
  • water, to fill (to the 1L fill level)

Scotch Eggs

  • 50 g eschalot, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
  • 2 eggs
  • 15 g English mustard
  • 70 g dried breadcrumbs
  • 1 ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground white pepper
  • plain flour, to dust
  • 1500 g vegetable oil

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
10400.7 kJ / 2485.8 kcal
Protein
31.6 g
Sacharidy
10.7 g
Tuk
261.6 g
Nasycený tuk
20.4 g
Vláknina
1 g
Sodík
754.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty