Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 261.6 g
- Nasycený tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 754.4 mg
Alternativní recepty
Christmas mince pies
1h 40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Sweet and sour pork
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Rustic beef tarts
1h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Butterscotch Delight
20 min
NZ mustard sauce
15min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Tiger rolls
2 Std. 50 Min